mandag 6. september 2010

Sivs havrekjeks med tranebær og gresskarkjerner

Er du glad i noe søtt, men vil unngå mye sukker, da er kanskje disse supergode havrekjeksene med tranebær og gresskarkjerner noe for deg? De kan også lages med glutenfri havregryn. De er holdbare og smaker godt som turmat eller til en kopp te eller kakao. Her får du oppskriften:
Sivs haverekjeks med tranebær og gresskarkjerner
1 1/2 dl spelt eller glutenfritt mel
3 1/2 dl havregryn vanlig eller glutenfritt
1/2 dl tranebær
1/2 dl gresskarkjerner
1 ts vaniljesukker
100 g smør
1 dl sukker
1 egg
Stekes ved 180 grader i 15 minutter. Nam nam. Lag gjerne dobbel porsjon og fyll et stort glass med lokk som du setter kjølig, da holder de seg lenge. Dette er også søte vertinnegaver. Send oss gjerne dine tips til sunne kaker eller snacks så legger vi ut din oppskrift her. Send oss gjerne oppskrifter på gode glutenfrie kaker. Vi ønsker i kafeen å fornye oss med nye produkter som også er glutenfrie.

Klem Firkløverhuset

1 kommentar:

  1. Mmm... det var gode kjeks. De vil jeg forsøke å bake.

    Takk for premie, jeg stikker innnom :-)

    SvarSlett