Sivs haverekjeks med tranebær og gresskarkjerner
1 1/2 dl spelt eller glutenfritt mel
3 1/2 dl havregryn vanlig eller glutenfritt
3 1/2 dl havregryn vanlig eller glutenfritt
1/2 dl tranebær
1/2 dl gresskarkjerner
1 ts vaniljesukker
100 g smør
1 ts vaniljesukker
100 g smør
1 dl sukker
1 egg
Stekes ved 180 grader i 15 minutter. Nam nam. Lag gjerne dobbel porsjon og fyll et stort glass med lokk som du setter kjølig, da holder de seg lenge. Dette er også søte vertinnegaver. Send oss gjerne dine tips til sunne kaker eller snacks så legger vi ut din oppskrift her. Send oss gjerne oppskrifter på gode glutenfrie kaker. Vi ønsker i kafeen å fornye oss med nye produkter som også er glutenfrie.
Stekes ved 180 grader i 15 minutter. Nam nam. Lag gjerne dobbel porsjon og fyll et stort glass med lokk som du setter kjølig, da holder de seg lenge. Dette er også søte vertinnegaver. Send oss gjerne dine tips til sunne kaker eller snacks så legger vi ut din oppskrift her. Send oss gjerne oppskrifter på gode glutenfrie kaker. Vi ønsker i kafeen å fornye oss med nye produkter som også er glutenfrie.
Klem Firkløverhuset
Mmm... det var gode kjeks. De vil jeg forsøke å bake.
SvarSlettTakk for premie, jeg stikker innnom :-)